Geachte klant, i.v.m. het coronavirus  hebben we besloten om de aspergeverkoop dit jaar iets anders in te kleden. Zo zijn de openingstijden aangepast* en kunt u de asperges enkel op bestelling verkrijgen. Dit om het aantal bezoekers in de winkel te beperken. 

Om het u nog makkelijker te maken kunt u dit jaar naast het reguliere assortiment, de asperges ook sous-vide gegaard verkrijgen deze hoeft u enkel nog op te warmen. Om u helemaal te ontlasten kunt u ook een kant en klaar pakket bestellen.

De verwachtte leverdatum is 3  april. Mocht dit veranderen houden we via deze site en facebook op de hoogte. 

Hopende op uw begrip.

Voor bestellingen kunt u de webshop gebruiken of even bellen.

De asperges waarvan u bij ons genieten kunt komen net als voorgaande jaren uit de Noord-Limburgse grond waardoor deze een ietwat zoetige smaak meekrijgen.

We verkopen de asperges in verschillende soorten. Dubbel A wit, enkel A wit. De genoemde variëteiten hebben alles te maken met de dikte van de asperge. De dubbel A heeft een dikte van 22 t/m 28 mm. De enkele A van 16 t/m 22mm.

Over de smaak van de verschillende variëteiten zijn de meningen verdeeld.

Tijdens de verkoop van asperges worden zij nat verpakt wat garant staat voor het behoud van de kwaliteit. Ons aanbod van de diverse asperge soorten is gebonden aan het seizoen.

Openings/afhaaltijden

Woensdag 14.00 tot 18.00

Vrijdag 14.00 tot 18.00

Zaterdag 10.00 tot 16.00